Meny Stäng

Styckegods

Det är fråga om transport av styckegods när fraktvikten är mindre än 2500 kg.
Försändelserna sänds via vårt terminalnätverk och avhämtning och utdelning görs med utdelningsfordon som har bakbräde.
LÄS MERA

Dellaster

Dellaster har en fraktsättningsvikt på 2500–8000 kg.

Dellaster transporteras om möjligt ända fram utan terminalbehandling.

LÄS MERA

Hellaster

Hellaster har en fraktsättningsvikt på mera än 8000 kg.

Hellaster transporteras nästan utan undantag med avhämtningsbilen direkt till mottagaren.
LÄS MERA

Terminaltjänster

Behandling av import- och exportenheternas i enlighet med kundernas anvisningar, avhämtning av försändelser, samt mottagningstjänster i terminalerna.

LÄS MERA

En för alla och alla för kunden

Fenno Road Oy grundades år 2013 och är ett transportnätverk som ägs av kända finska transportörer. Fenno Road Oy tillhandahåller transporttjänster i hela Finland – till alla postnummer.

I och med vårt smidiga transportnätverk är vår service väldigt effektiv. Vårt nätverk omfattar 24 terminaler, och terminalen i hamnen i Nordsjö i Helsingfors är huvudterminal i nätverket, och från den nås alla terminaler nästa vardag utan mellanfaser.

Fennoroad har det övergripande ansvaret för styrningen och övervakningen av tjänsterna. Våra regionala transportörer ansvarar för verksamheten i sina utdelningsområden, och känner till de lokala kundernas behov och verksamhetssätt. Transportörernas totala omsättning är cirka 150 miljoner euro. Våra transportörer har tillgång till cirka 700 fordon och 1100 medarbetare. Terminalutrymmenas totala area är cirka 40 000 m².

År 2022 betjänade vi cirka 150 kunder och transporterade fler än 100 000 försändelser samt nästan 150 000 ton frakt.

Fastän det är fråga om affärsverksamhet och handel mellan företag tror vi hos Fennoroad starkt på kommunikation mellan människor och att betjäna våra kunder enligt ledstjärnan människa till människa, och finnas till FÖR ER.

Maximerad transportkedja, minimerad transporttid

Vi är ett tillförlitligt alternativ för dina transporter. Försändelser som beställs idag är i de flesta fall framme nästa dag.
Våra kunder som väljer Fennoroad strävar efter att optimera sina logistiklösningar. Därför är förstklassiga tjänster med snabb tidtabell till varje postnummer i Finland utgångspunkten för alla våra transporter.

“Avhämtning idag, utdelning imorgon”

Både riksomfattande och regional

Vår huvudterminal har ett utmärkt läge i Nordsjö i Helsingfors, och Fennoroads regionaltransportörer har terminaler som omfattar hela Finland.

Mellan våra terminaler finns det daglig baslinjetrafik, och trafiknätverket styrs och optimeras med integrerade system. Beställningar till Fennoroad kan lämnas elektroniskt via systemintegrationen eller Fennoroads onlinetjänst, och man kan följa försändelserna i Fennoroads onlinetjänst.