Valikko Sulje
TERMINAALIPALVELUT
 1. FENNOROAD
 2. /
 3. PALVELUT
 4. /
 5. TERMINAALIPALVELUT

Terminaalipalvelut

Terminaalipalvelumme kattaa tuontilähetysten purkamisen ja uudelleen lähettämisen sekä vientilähetysten lastauksen tarjoten samalla lyhytaikaista varastointia.

Fennoroadin oma työnjohto valvoo töiden aikatauluja ja niiden laatua. Terminaalilla työskentelee ammattitaitoisia henkilöitä, joiden osaamista ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella.

Tarjoamme perinteisten traileri- ja konttipurkujen ja -lastausten lisäksi terminaaleissamme siirtoja trailerista toiseen sekä trailerien uudelleenjärjestelyä.

Asiakkailla on mahdollisuus noutaa lähetyksensä itse terminaalista tai tuoda tavaraa terminaaliimme, jolloin terminaalihenkilöstömme avustaa tavaroiden siirtämisessä.

Kaikki terminaalikäsittelyyn saapuvat tavarat tarkastetaan, ja mahdollisista poikkeamista raportoidaan asiakkaille.

Terminaalimme ovat lämpimiä, kosteussuojattuja ja varustettu lukituksella ja valvontakameroilla.

Terminaalipalveluihin kuuluvat lisäpalvelut, kuten irtokolleina saapuvien tavaroiden lavoitukset tai lähetysten uudelleenpakkaamiset.

Tarvittaessa voimme tehdä perusteellisen tarkistuksen lähetyksen eheyden varmistamiseksi ennen sen toimittamista vastaanottajalle.

Voimme myös avustaa asiakkaita virallisten kuljetusdokumenttien laatimisessa.

Tarjoamme lyhytaikaista varastointia enintään kuukaudeksi tilanteissa, joissa esimerkiksi asiakkaan tavarat valmistuvat liian aikaisin ennen vientilastausta tai terminaaliin saapunutta tavaraa ei voida toimittaa vastaanottajalle eri syistä, kuten vastaanottajan tuotantorytmin tai rajallisten varastointitilojen vuoksi.

Erillistä hintaa vastaan on mahdollista järjestää yö-, viikonloppu-, sunnuntai- ja pyhäpäivätyöt.

X

  YHTEYSTIEDOT

  Nimi *:
  Sähköpostiosoite *:
  Puhelinnumero *:

  ASIANI KOSKEE

  Tiedossa oleva lähetyksen rahtikirjanumero:

  Lisätietoja *