Valikko Sulje
TÄYSKUORMAT
 1. FENNOROAD
 2. /
 3. PALVELUT
 4. /
 5. TÄYSKUORMAT

Täyskuormat

Täyskuormat, joiden rahdituspaino ylittää 8000 kg (yli 12 EUR-lavaa tai 9 Fin-lavaa), kuljetetaan lähes poikkeuksetta noutoauton kyydissä suoraan vastaanottajalle ilman turhia käsittelyjä terminaalissa.

Useimmat täyskuormat saapuvat perille kahden arkivuorokauden sisällä tilauksesta kaikkialle Suomen kaupunkeihin ja teollisuuskeskuksiin.

Täyskuormatilaukset tulee tehdä pääsääntöisesti vuorokautta ennen tavaran noutoa. Täyskuormien hinnoittelu muodostuu nouto-, runko- ja jakelukuljetuksista sekä kuukausittain tarkistettavasta polttoainelisästä.

Tarjoamme täyskuormien kuljetuksiin lisäpalveluina mahdollisuuden tilata ennakkoon sovittu jakeluaika tai tehdä ennakkoilmoitus puhelimitse, varmistaen kuljetuksen saapumisen sovittuun toimitusosoitteeseen vastaanottajan ollessa paikalla.

Tarvittaessa järjestämme haasteellisiin purku- tai lastauspaikkoihin nosturiauto- tai perälautapurut. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden henkilövoimin suoritettuihin kerroksiin tai sisäänkantoihin.

Kalustomme varustelu ja kuljettajien erikoiskoulutus mahdollistavat myös vaarallisten aineiden ja lämminkuljetusta vaativien tuotteiden kuljettamisen.

Yksityiskohtaiset palvelumaksut ja rahditusperusteet löydät täältä: Fenno-Road-Oy-rahditusperusteet-ja-palvelumaksut_FIN.pdf

Viikonloppu- ja pyhäpäivätoimitukset ovat mahdollisia erikseen kysyttäessä.

X

  YHTEYSTIEDOT

  Nimi *:
  Sähköpostiosoite *:
  Puhelinnumero *:

  ASIANI KOSKEE

  Tiedossa oleva lähetyksen rahtikirjanumero:

  Lisätietoja *