Valikko Sulje
KAPPALETAVARA
 1. FENNOROAD
 2. /
 3. PALVELUT
 4. /
 5. KAPPALETAVARA

Kappaletavara

Kappaletavara, jonka rahdituspaino on alle 2500 kg (noin 4 EUR-lavaa tai 3 Fin-lavaa), kuljetetaan asiakkaalle perälaudallisella jakeluautolla nouto- ja jakeluterminaalin kautta.

Suurin osa kappaletavarakuljetuksista saapuu perille tilausta seuraavana arkipäivänä kaikissa Suomen kaupungeissa ja teollisuuskeskuksissa.

Terminaalipaikkakuntien ja teollisuuskeskittymien kappaletavaraa koskevien tilausten on oltava tehtynä arkipäivisin klo 13.00 mennessä ja noudettavissa samana päivänä klo 13.00 jälkeen. Tarkemmat jakeluaikataulut löytyvät palvelulupausaikataulustamme.

Kappaletavaran hinnoittelussa otetaan huomioon nouto-, runko- ja jakelukuljetukset sekä kuukausittain tarkistettava polttoainelisä.
Tarjoamme lisäpalveluina mahdollisuuden aikataulutettuun jakeluun ja ennakkoilmoitukseen, varmistaen kuljetuksen saapumisen sovittuun toimitusosoitteeseen vastaanottajan ollessa paikalla.

Tarvittaessa järjestämme nosturiautopurut ja -lastaukset haastavissa purku- tai lastauspaikoissa. Voimme myös tarjota henkilövoimin tehtäviä sisäänkantoja ja kerroksiin kuljetuksia.

Kalustomme ja kuljettajiemme erikoiskoulutus mahdollistavat myös vaarallisten aineiden ja lämminkuljetusta vaativien tuotteiden kuljetuksen.

Yksityiskohtaiset palvelumaksut ja rahditusperusteet löydät täältä: Fenno-Road-Oy-rahditusperusteet-ja-palvelumaksut_FIN.pdf.

Viikonloppu- ja pyhäpäivätoimitukset ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

X

  YHTEYSTIEDOT

  Nimi *:
  Sähköpostiosoite *:
  Puhelinnumero *:

  ASIANI KOSKEE

  Tiedossa oleva lähetyksen rahtikirjanumero:

  Lisätietoja *